Termeni și condiții

Acest website este proprietatea SC AC GRAPHIC DESIGN SRL, CUI 44415654, Reg. Com. J33/1115/202 cu sediul social în jud. Suceava, str. Calea Sucevei, nr. 98.

Accesul și utilizarea site-ului www.desfro.eu sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Continuarea accesului dumneavoastră la conținutul site-ului constituie un accept al termenilor și condițiilor site-ului.

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid, informațiile necesare. www.desfro.eu  este un site de prezentare al serviciilor proprii.

Drepturile proprietății intelectuale

Site-ul www.desfro.eu și toate informațiile conținute sunt proprietatea www.desfro.eu  și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fără acordul prealabil scris al www.desfro.eu . Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Toate mărcile de comerț, mărcile de serviciu, emblemele, logo-urile, reprezentările grafice, imaginile precum și informațiile conținute în prezentul site sunt proprietatea www.desfro.eu , colaboratorilor sau clienților acestuia, și nu pot fi preluate, prelucrate, modificate fără acordul prealabil al proprietarului. Sunteți de acord sa nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

Limitarea răspunderii

Toate datele, informațiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, conținute de site-ul www.desfro.eu  sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informații nu constituie o ofertă de vânzare, nu reprezintă consultanță pentru investiții sau recomandare pentru participarea la tranzacții de orice natură. www.desfro.eu  își rezervă dreptul de a adăuga, modifica sau retrage oricând informații din acest site. Deși www.desfro.eu depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informații exacte si actuale, www.desfro.eu nu este responsabil pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsă în informațiile conținute. De asemenea, www.desfro.eu nu va fi obligat să informeze vreo persoană cu privire la vreo eroare din site-ul www.desfro.eu . Nu va fi in nicio împrejurare răspunzătoare pentru vreo daună, oricare ar fi ea (incluzând, dar fără a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, întreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informațiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza site-ul sau informația cuprinsă în el, chiar dacă www.desfro.eu a fost informat cu privire la posibilitatea apariției unor astfel de daune.

Acceptarea termenilor și condițiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.

Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la Termenii șo condițiile site-ului www.desfro.eu vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail office@desfro.eu.

Price tag icon

webdesign